happy-man-on-tabletСкъпи приятели, ще споделим с Вас личната история на Павлин Григоров от София, който изпрати своя разказ до Европът.

„ Здравейте Европът! Осмелих се да Ви пиша, мотивиран от историята на Ваша клиентка, която прочетох в сайта на фирмата. Изпитах желание да споделя радостта, която изпитах, когато получих своята пратка, макар че е трудно да се опише с думи. Аз все пак съм мъж, а мъжете сме силни, не показваме толкова лесно емоции. Очаквах пратка от чужбина. Съпругата ми работи в Манчестър от известно време и се виждаме рядко, по-често се чуваме по телефона. Дори нямаме време да си поговорим нормално, затрупани от работа от сутрин до вечер. Беше ми казала, че изпраща таблет, подарък за мен (знаеше колко много се увличам по най-новите технологии). Когато куриерът ми се обади, за да ме уведоми, че има пратка за мен и след малко ще бъде на адреса, съвсем бях забравил, че денят на доставката съвпада с нашата годишнина. Посрещна ме симпатична млада дама, която извади таблета и го включи. Дори не се замислих, предположих, че това е стандартна процедура за проверка на пратката при получаване, за да се установи дали има някакви нередности и дали устройството работи. В момента, в който таблета се включи, видях образа на съпругата ми на дисплея и чух добре познатия прекрасен глас. Беше ми изпратила послание за нашата годишнина, наистина не го очаквах. Изгледах видеото, в което тя ми казваше колко много й липсвам, колко много ме обича и как би желала да е с мен в този миг и да отпразнуваме специалното събитие, бяхме заедно вече 20 години. Тъй като това не беше реално възможно, тя беше намерила различен начин да ме трогне, да ми покаже, че не е забравила, да ми напомни някои важни неща от живота и да ме разчувства. Беше си направила труда да запише това съобщение, да организира всичко по изпращането и доставянето на пратката, да уведоми служителите в Европът за изненадата и за начина, по който тя трябва да бъде поднесена. Бях изумен, познавах добре жена ми, но не предполагах, че е способна на такъв жест. Дори и след години човек винаги има с какво да те изненада.

Не успях да скрия вълнението и сълзите си, нито от себе си, нито от служителката на Европът, която изчака да изгледам посланието и ми подаде подаръка с усмивка. Прегърна ме сърдечно и ми каза : „Вие сте голям късметлия, че имате такава жена до себе си. Днес имате право да бъдете най-щастливият мъж на света!“ Никога няма да забравя този миг и тези думи. Изказвам благодарност към екипа на Европът за перфектно свършената работа, за точността и прецизното изпълнение на поставената задача, за подготовката на изненадата и за навременното съдействие. Вие ми доставихте много повече от пратка, доставихте ми неописуема радост!“