Споделете нашия успех и печелете – станете франчайзинг партньор на “Европът”

evropat-3“Европът-2000” АД, една от най-динамично развиващите се куриерски компании в България, Ви отправя предизвикателство!

Нашето предложение

Ние Ви протягаме ръка с предложение за гарантирана печалба като наш франчайзинг партньор. Какво Ви дава този вид сътрудничество – преди всичко възможността при минимален риск и инвестниции да печелите, възползвайки се от правото да прилагате наготово и безплатно разработената, изпитана и успешно наложена концепция на “Европът” в областта на куриерските услуги.

Франчайзингът е една от най-бързо развиващите се форми на правене на бизнес в днешно време, защото предлага повече сигурност на бизнес-начинанието и подкрепа от утвърден и опитен партньор. Специалисти твърдят, че много по-вероятно е след 5 години да съществува бизнесът Ви, започнал като франчайзинг, отколкото ако днес стартирате самостоятелно.

Бъдете в крак с времето – и като мислене, и като действие!

Спомнете си старата мъдрост – кризата ражда възможности!

Америка е открита, топлата вода – също. Ако имате амбицията да сте откривателят на лекарството против рака, нашето предложение не е за Вас. Но ако сте просто предприемач с деен дух, който сграбчва всяка възможност за гарантиран успех, вероятно четете тези думи. Тръгнете по отъпкан път с добър водач!

Защо да изберете “Европът-2000” АД

Защото имаме опит, име и история. „Европът-2000” АД е един от лидерите на пазара на куриерски услуги в България. Шест години след създаването си, ние разполагаме с мрежа от над 80 офиса, чрез които обслужваме цялата страна. Извършваме и международни куриерски услуги за цял свят. От средата на февруари 2011 година предлагаме обслужване на пратки до/от Румъния на най-добри цени.

Наши клиенти са държавни учреждения, банки, застрахователни дружества, медии, представители на бизнеса от всички сфери на производството и търговията. Популярността ни расте сред частните потребители в България. Заслуга за това е непрестанният ни стремеж да обогатяваме набора от услуги в интерес на клиента.

Специализирани сме в доставката на документални и малки колетни пратки, като дейността ни е организирана по схема, благодарение на която пратките на нашите клиенти се доставят в деня, следващ деня на изпращането. Разполагаме с повече от 120 автомобила, с които надеждно транспортираме всички пратки. Доброто си име дължим на качеството на услугите, които предоставяме, а също така и на компетентността на нашите служители. За професионалното и личностното развитие на служителите си, Европът-2000” АД изготви проект „Европейски път на развитие за куриерските услуги”. Той бе финансиран от Европейския социален фонд по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”. Четиридесет и трима от нашите служители на ръководни позиции са обучени в ключови компетенции по този проект.

Конкретната работа

Куриерската работа има две страни – приемане на пратка от подателя и доставянето й до получателя. Куриерът е този, на когото клиентът доверява пратката си, защото той ще я вземе, придвижи и достави с внимание и отговорност. Това обещаваме ние на клиентите си – безкомпромисно качество. Когато станете част от екипа ни, от Вас ще очакваме:

 • Приемане на документални пратки и колети от жители във Вашето населено място.
 • Доставка на документални пратки и колети до жители във Вашето населено място.
 • Отговорно посредничество от приемането до доставянето на всяка една пратка.

С какво стартирате?

Преди всичко – с амбиция за покоряване на нови бизнес-върхове.

Нуждаете се също от подходящо работно помещение с офис-оборудване и достъп до интернет.

Преди да започнете, ние ще Ви обучим на нашите правила за работа и ще държим след това да ги спазвате стриктно. Причината – стандартите ни са продукт на всекидневна практика и гарантират на клиентите ни еднакво обслужване на територията на цялата страна. Но тъй като ученето е непрестанен процес, във всеки един момент от дейността си, и особено в началото, ще може да разчитате на съвет, покрепа и разбиране.

Вероятно, ако сте се интересували от франчайз-практиките по света и у нас, сте разбрали, че на старта на франчайз партньорство приемащата страна заплаща определена сума за включване, като плащането на такси продължава и по-нататък.

Добрата новина: Като франчайзинг партньор на “Европът” Вие ще започнете дейността си без никакви вноски – нито в началото, нито в последствие.

Как печелите?

Други могат да изискват да сте изцяло отдадени на дейността, за която Ви предлагат франчайзинг. Ние не очакваме от Вас да изоставите делата, с които се занимавате в момента. Работата като франчайз на “Европът” може съвсем успешно да съпътства основния Ви бизнес, като разширите обхвата на услугите, които предлагате на Вашите клиенти.

Но най-хубавато е, че дори не е нужно да имате друг бизнес. “Европът” Ви дава уникалната възможност за самостоятелно начинание с минимални материални вложения и риск. Вие ще се възползвате напълно безплатно от:

 • нашите ясни и точни правила за работа;
 • авторитета на доброто ни име;
 • реклама на съвместната ни дейност;
 • компетентно обучение преди началото на работата и винаги след това;
 • добрия прием, подкрепата, помощта и съветите ни.

Куриерският бизнес не е от вчера. Факт е, че ежегодно се увеличава броят на желаещите самостоятелно да извършват куриерски услуги. Но и броят на фалиралите не е малък. В тази наситена и динамична конкурентна среда успехът Ви е гарантиран само от опората на опитен и коректен партньор – “Европът-2000” АД.

Какво печелите?

Нашите отношения ще уредим в договор, на основание на който ежемесечно ще получавате сумата, която сте заработили.

Приходите Ви ще се формират на база процент от стойността на всяка приета или доставена пратка, независимо от това кой заплаща услугата – подателят или получателят.

Освен с прилични доходи, в края на месеца ще може да се похвалите:

 • със самочувствие,
 • със самоувереност,
 • с още повече доволни клиенти,
 • с много нови приятели и поддръжници.

Какво може да загубите?

Ако отминете с лека ръка предложението ни, може да загубите най-вече уникалната възможност да сте на точното място в точното време с точния партньор.

Възможните други загуби, както и всички печалби, са само и единствено продукт на Вашата инициативност.

За контакти
Ако нашето предложение за франчайзинг партньорство предизвика интереса Ви, може да се свържете с нас:

Ще отговорим с удоволствие на всичките Ви въпроси! Очакваме Ви!

Станете нашият нов партньор и направете успеха ни част от Вашия бизнес!

Присъединете се към голямото семейство на “Европът”!

Споделете нашия успех и печелете – станете франчайзинг партньор на “Европът” в град Пирдоп

Evropat-franchisingБъдещи партньори на “Европът – 2000” АД, една от най-динамично развиващите се куриерски компании в България Ви отправя предизвикателство – станете нашия нов партньор в град Пирдоп и направете успеха ни част от Вашия бизнес!

На старта на нашето сътрудничество очакваме от Вас единствено амбиция за покоряване на нови бизнес-върхове. Необходимо е да разполагате с подходящо помещение за извършване на дейността, автомобил за транспортиране на пратките и компютърна система. От нас ще получите запазена марка, подкрепа, обучение и реклама на начинанието.

Ще отговорим с удоволствие на всичките Ви въпроси!

Свържете се с нас!

Присъединете се към голямото семейство на “Европът- 2000”АД сега!