BG-RO-Evropat-smallУважаеми клиенти,

При конкурентни условия и цени Ви предлагамедоставка на документи и колети до/от всяко населено място в Румъния.

Гарантиран срок на доставка – до 48 часа от приемането на пратката.

С ценовата ни листа за Румъния може да се запознаете тук.

За пратки от България до населени места на територията на Румъния доставката се извършва съгласно Общите условия на “Европът” и при съблюдаването на следните допълнителни условия:

  1. Куриерската услуга се заплаща от подателя на територията на Република България.
  2. Забранени за превоз са: запалими и токсични/взривни вещества, оръжие, боеприпаси, наркотици, ценни предмети, злато, сребро, пари, живи животни или други забранени със закон стоки, материали и ценности.
  3. Теглото на един пакет от пратка не трябва да превишава 40 кг, както и размери 60 см дължина/ 50 см ширина/ 30 см височина. За превоз на пратки с различни от посочените тегло и размери подателят трябва да се консултира предварително с представител на “Европът”.
  4. Пратките се таксуват по тарифно тегло, което представлява по-високото от реалното или обемното тегло. Обемното тегло се изчислява по формулата VG = a.b.c/ 6000 (обща дължина [см] х обща ширина [см] х обща височина [см]/ 6000).
  5. Максимално допустимата обявена стойност на пратка е 2000 лв. За превоз на пратки с обявена по-висока от посочената сума подателят трябва да се консултира предварително с представител на “Европът”.
  6. Доставката на пратка до Румъния е “от врата до врата”, като пратката се предава на получателя в приземния етаж на сградата, посочена за адрес.
  7. Запитвания за условията на превоз на пратки от/до Румъния могат да се направят на имейл: international@evropat.com или чрез формата за контакт, публикувана на сайта www.evropat.bg.

Очакваме Ви!

Нека бъдем партньори!

 

Тарифа за пратки от България до Румъния