_DSC1038Нашите партньори и приятели от фондация „Идея в действие“ отбелязват една година от началото на своята инициатива „Капачки в действие“. Тази благотворителна кампания е насочена към подобряване на условията за живот на децата в институциите и опазване на околната среда. В събирането на капачки се включват както отделни хора, така и учреждения и фирми – малки и големи, училища, читалища, банки… Ежедневно техният брой се увеличава, а също – и пунктовете за събиране.

IMG_20140929_081840      Ние направихме, и продължаваме да правим нещата възможни за „Капачки в действие“. Три тона капачки вече стигнаха до завода за рециклиране в Пловдив благодарение на нашите неуморни куриери, които превозиха безвъзмездно събраните от над 90 пункта в страната капачки. За което на рождения ден на Капачко им бе присъдено отличието „Куриери с голямо сърце“. _DSC1059На събитието присъстваха нашите колеги Таня Колева и Сабина Серафимова, които благодариха на домакините за поканата и за отличието от името на „Европът – 2000“ АД, и лично от името на нейния Изпълнителен директор инж.Светлана Костова.

      Пожелаваме на нашите приятели от „Капачки в действие“ още много, много тонове капачки! И много, много, тонове детски усмивки!